penapis air coway

Kini Anda Boleh Miliki Penapis Air BERKUALITI PREMIUM, TAHAN LAMA Dengan Harga MAMPU MILIK.

"lagi best, tak perlu tunggu lama, servis & warranty Coway bagi jaminan sampai 5 Tahun!"

testimoni penapis air coway malaysia
testimoni penapis air coway
penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan penapis air coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai penapis air coway*
Tuan/Puan yang dikasihi, Hayyad yakin dan sangat pasti Tuan/Puan mencari Penapis Air Terbaik untuk keluarga anda untuk jangka masa panjang dengan kos yang mampu milik.

Mungkin waktu ini anda :

Keliru tak tahu mana satu nak pilih Penapis Air Terbaik kegunaan keluarga untuk tempoh masa panjang.

Bimbang dengan rasa & warna air di rumah ataupun pejabat dah bertukar warna & berbau.

✘ Penat & Tak larat nak angkut air dengan rumah yang bertingkat-tingkat tingginya, ambik masa untuk masak mahupun jerang air,

✘ Nasi & Lauk-lauk tak sampai sehari dah basi sebab air tak berapa nak bersih.

✘ Balik pejabat atau jogging nak minum air sejuk dalam peti, yang tinggal botol kosong sahaja.

✘ Waktu pakai penapis air model lain, service kata FREE, tapi lepas setahun, kena bayar macam-macam. Dahla susah nak cari, mahal pulak tu!

Yakin air yang kita minum dan mandi masih selamat dan tidak akan memberi kesan sampingan pada anak-anak anda?

penapis air coway

Tapi sebelum tu betul ke Penapis Air Anda & air ANAK- ANAK anda minum betul Selamat?

Tahukah anda 87.98% orang membuat kesalahan sewaktu memilih penapis air. Tapi tak ramai yang tahu setiap penapis air yang kita survey atau ambil MESTILAH menepati kehendak syarak iaitu Halal diluar dan dalam. (Lihat sini)

Jika YA , anggaplah semua kebimbangan tersebut telah pun diselesaikan. Sekejap lagi hayyad akan bantu bagaimana cara memilih penapis air terbaik untuk keluarga & kegunaan pejabat anda.

5 Kreteria Pemilihan Penapis Air Terbaik

1. Sudah tentu penapis air anda termasuk bahagian luar & dalam mestilah mempunyai sijil halal dari Jabatan Agama Islam Malaysia, JAKIM.
2. Tahap kualiti pembuatan terbaik (termasuk bahan diguna pakai, dan paling penting berapa lama dah berada dalam industri penapis air.
3. Kandungan atau bahan Filter mendapat sijil pengiktirafan daripada Water Quality Association, WQA. [SEMAK SEKARANG]
4. Mempunyi tempat “Reaserch & Development Center” tersendiri untuk lakukan kajian sebelum dipasarkan ke pasaran antarabangsa.
5. Setiap filter penapis air anda hendaklah menepati piawaian WQA (Water Quality Association) dan paling penting penapis air anda di iktiraf oleh SIRIM. Di bawah cara untuk semak sama ada penapis air anda diiktiraf oleh SIRIM.
[Tekan Products –> Tekan (Scheme) –> Pilih (Product Certification) –> masukkan company name contoh : COWAY / S* / C** / K**–> Tekan OK ] SEMAK SEKARANG
penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan penapis air coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai penapis air coway*

Apa lagi penapis air coway tanggung?

1.

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here