Bagaimana Membina Kerjaya dengan Coway?

Eh sabar, mestilah kena tahu dahulu dengan pasukan jurujual yang macam mana yang kita perlukan okay?

7 sebab utama kenapa kena pilih coway #CSTeam?

1. Kami merupakan team jualan no 1 tahun 2016, 2017 dan In shaaAllah 2018

2. Team yang paling banyak menjana pendapatan diantara paling tinggi di Coway.

3. Mahir dalam bidang OFFLINE & ONLINE marketing selama 12 tahun.

4. Komisyen diperolehi daripada hasil jualan bukan dari penajaan.

5. Kami bantu mengajar teknik pemasaran dan jaualan yang terbukti berkesan.

6. Team kami juga merupakan team digelar FUN, PROFESSIONAL & CRAZY.

7. Bantu diatara satu sama lain dari mula, hingga perancangan kewangan.

Mahukah Anda Bina Kerjaya Bersama Kami?

HUBUNGI HAYYAD SEKARANG

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*

-------------------------

-------------------------

P/S : hayyad juga berpeluang menikmati permandangan di Milford Sounds,New Zealand pada April 2017

Skop Kerja Agen Coway Malaysia

1. Collect Order Pelanggan

2. Submit Order di Kaunter Coway (Seluruh Malaysia termasuk sabah & sarawak)

3. Monitor dan maklumkan pada pelanggan bahawa coway dah pastikan mesin coway sampai kat rumah pelanggan.

4. Siap pasang, boleh repeat kerja sama dan setiap 20hb komisyen akan dimasukkan dalam akaun bank anda.

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*

Syarat Kelayakan Kerja Coway?

1. SPM/STPM/SIJIL/DIPLOMA/IJAZAH/MASTER

2. Berumur 21 tahun sehingga 70 tahun.

3. Warganegara Malaysia.

4. Displin, Amanah & Jujur..

5. Mempunyai MOTIVASI diri yang tinggi.

6. Boleh diajar dan sanggup untuk belajar tak kisah dimana sahaja berada.

7. Rajin dan rasa susah nak putus asa. (kalau rajin bagi alasan tak digalakkan lah ye)**

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*

Kenapa anda perlu sertai team kami [#CSTeam] ?

1.. Team No. 1 Coway #CSTeam seluruh Malaysia. [Tahun 2016,2017 & Seterusnya]

2. Bimbingan & Tunjuk ajar akan sentiasa diberikan, asalkan tuan/puan punya badan nak berjaya.

3. Hubungan lebih seperti kekeluargaan dan bukan seperti majikan yang dahagakan kerahan tenaga dari anda.

4. Berniaga sambil santai pada masa yang sama capai target dan matlamat bersama.

5. Bercuti bersama boss dan rakan sekerja. "Tiada Gap di antara kita".

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*

Siapa akan bantu guide anda untuk kekal konsisten dan berjaya?

1. Team Kami #CSTeam akan pastikan anda terus berjaya bukan sahaja dari segi pendapatan, malah bagaimana cara menguruskan kehidupan.

2. Ahli keluarga #CSTeam akan sentiasa ambil berat dan sentiasa beri tips tentang bagaimana cara menguruskan pelanggan.

3. Para Manager & Team Leader yang 'kepala gila' dan sentiasa degil untuk bantu anda terus berjaya.

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*

Apa lagi insentif yang boleh dapat dengan coway?

1. Bonus unlimited dari RM500 sehingga ke RM2000 setiap bulan.

2. Awards dan elaun RM800 sehingga RM2500 setiap bulan bergantung pada target anda.

3. Trip 5 bintang ke luar negara [ 2 kali setahun ]

4. Pendapatan sebulan boleh mencecah sehingga 5 angka. **(untuk siapa yang betul berusaha.)

5. Team Leader yang berpengalaman akan bantu guide dari masa ke semasa.

Jangan Tunggu Lama-lama terus hubungi kami, banyak lagi yang boleh anda tahu.

penapis air coway
*tekan sini untuk pertanyaan kerja coway*
promosi coway malaysia
*tekan sini atau hubungi 0176288006 untuk pertanyaan mengenai kerja coway*