Blog Coway Terkini

4 June 2016

Penangan tak cukup tidur semalam dan sebelum tutup offer jam 3 petang ni memang mencabar.
Kau bayangkanlah, nak kena beratur sebab nak submitkan order kastemer sampai 3-5 jam. Fuh belacak dah ketiak abang yad ni tak termasuk kepit-kepit tahan kentut.

Penangan WOW kalini memang mengguris hati. Nak buang air tak boleh, nak makan tak boleh, nak potong barisan pun tak tahu kat mana pangkal barisan, Ada satu kali masa baru sampai kaunter, aku cuba potong barisan. Sekali aku potong barisan yang paling last sekali. Kah kah (torkono den).

Kalau sempat baca status ni, sempat lah korang untuk ‘grab’ promosi untuk kali ni. Sebab lepas ni balik ke harga normal.

Nah manalah tahu kalau korang sempat baca terus je klik link ni.
http://www.wasap.my/60176288006(Terus Dapat Pakej Free Register RM200).

Ada tips nak cover bila kentut di khalayak ramai tak geng?
Amirul Hayyad

#hayyadcowayshop
#csteam
**www.hayyadcowayshop.com**

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *